Venice geeft kerkconcerten

9 september 2017

De Amerikaanse band Venice geeft in december een serie akoestische kerstconcerten in een aantal bijzondere Nederlandse kerken. De kaartverkoop start vandaag.

Venice-zanger en gitarist Michael Lennon: “Het zingen van vierstemmige harmonieën in deze prachtige kerken, die soms honderden jaren oud zijn, is een geweldige ervaring." De intieme omgeving met de vier ‘Lennons’ en twee gitaren is een perfect contrast met concerten en de theatertour die de groep in de lente van dit jaar heeft gedaan. Dat was met een uitgebreide band.

“Het geeft onze Europese vrienden een zeer persoonlijke kijk op onze liedjes en de harmonieën, waardoor eenieder - met inbegrip van ons zelf - direct belandt in de Holiday Christmas Spirit", voegt zanger Kipp Lennon toe. Pat Lennon, gitarist en zanger: "Deze concerten geven ons altijd een groot gevoel van verbondenheid. Alsof band en publiek samen op een eigen familiekerstfeest zijn, voor Amerikanen nog altijd het belangrijkste feest van het jaar.” 

In het najaar verschijnt ook het nieuwe kerstalbum More Xmas With Venice.

Venice Acoustic Christmas Tour: zaterdag 2 december in Koepeltheater, Leeuwarden; maandag 4 december in Lebuinuskerk, Deventer; donderdag 7 december in Jacobuskerk, Enschede; vrijdag 8 december in Martinikerk, Groningen; zaterdag 9 december in Stevenskerk, Nijmegen; zondag 10 december in St. Vincentiuskerk, Volendam; dinsdag 12 december in St. Catharinakerk, Eindhoven;  woensdag 13 december in Jacobikerk, Utrecht.

Ticketverkoop start vandaag om 10.00 uur via www.ticketmaster.nlen www.venicetheband.com